LVS Brokers Oy mukana järjestämässä Fintech Insiders Live!-tapahtumaa Slush 2017 yhteydessä

LVS Brokers Oy mukana järjestämässä Fintech Insiders Live!-tapahtumaa Slush 2017 yhteydessä

LVS Brokers Oy oli 30.11.-1.12. mukana vuosittaisessa kasvuyrityksiä yhteen tuovassa Slush-tapahtumassa. Slushin yhteydessä järjestettiin myös Fintech Insiders Live!- tapahtuma, jonka toteuttamiseen LVS Brokers Oy:n lisäksi ottivat osaa OP Lab, Accenture, Visa, BBVA, Holvi, ja Zervant.

Fintech Insiders Live! toimi loistavana mahdollisuutena ja verkostoitumistilaisuutena tämän hetken nouseville startupyrityksille. Tapahtuma myös lähetettiin livenä ympäri maailmaa, yli 150 eri maahan. Insiders Liven teemassa keskityttiin uusiin innovaatioihin, jotka ylittävät suurien yhtiöiden rajat tarjoamalla heille täysin uusia tuotteita ja palveluja.

Slush on vuosittain järjestettävä teknologia- ja kasvuyritystapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda yhteen erilaisia kansainvälisiä startupyrityksiä, sijoittajia, ja median edustajia. Vuonna 2017 Helsingissä 30.11.-1.12. järjestetyssä tapahtumassa oli paikalla ennätykselliset 2 600 startupyritystä, 1500 pääomasijoittajaa, sekä 600 median edustajaa. Kasvuyrityksien ja sijoittajien yhteen saattaminen on yksi tämän tapahtuman keskeisimmistä tavoitteista. Kansainvälinen Slush on levittäytynyt myös Aasian mantereelle, ja samanlaisia tapahtumia järjestetään vuosittain myös Tokiossa, Shanghaissa, sekä Singaporessa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin